Зміївська районна рада

21.10.2016

Переглядів: 614

21 жовтня 2016 року відбулася ХVІІІ чергова сесія Зміївської районної ради VІІ скликання, на якій депутати розглянули 28 питань.
На початку сесcії голова районної ради Тетяна Тімофєєва вручила почесні грамоти Харківської обласної ради заступнику головного лікаря з організації оздоровлення дітей дочірнього підприємства "Санаторій "Ялинка" ЗАТ Лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ" Кривошликову Валентину Федоровичу і директору позаміського закладу оздоровлення та відпочинку "Зелена гірка" Коцу Віталію Павловичу.

Найголовнішими питаннями сесії стали звіт про виконання районного бюджету за підсумками 9 місяців, внесення змін до бюджету, інформація про стан підготовки житлово-комунального  господарства та об'єктів соціальної сфери, в тому числі об'єктів освіти району,  до роботи в осінньо-зимовий період. Депутати прийняли ряд рішень, пов’язаних з реформуванням освітянської галузі району, затвердили зміни до статуту комунального закладу, звільнили з посад директора Комунального закладу «Зміївський районний Будинок культури» та  директора комунального підприємства «Зміїв-водогосп», оголосили конкурс на заміщення посади директора Комунального закладу «Зміївський районний Будинок культури».

Оскільки перевиконання районного бюджету за 9 місяців склало тільки 3,5%, що недостатньо для розподілення вільних коштів, всі зміни в бюджеті були внесені за рахунок субвенцій місцевих рад району. Субвенції сільських та селищних рад спрямовані на придбання меблів, металопластикових вікон, комп’ютерного та кухонного обладнання, будівельних матеріалів та капітальних ремонтів для шкіл, палива для забезпечення підвозу учнів вчителів та гарячого харчування.

Депутати розглянули та прийняли звернення до голови Харьківської обласної державної адміністрації Юлії Светлічної з проханням переглянути існуючий перспективний план формування госпітальних округів та сформувати госпітальний округ в межах Зміївського району. 

      

 



« повернутися до списку новин