Зміївська районна рада

06.11.2020

Переглядів: 403

Змінено порядок подання заяв для призначення допомог та пільг.

28 жовтня 2020 р. Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 1035, якою внесено зміни до деяких постанов. Зазначеними змінами, зокрема, визначається порядок подання заяв для призначення державних соціальних допомог та пільг.

Так заяви з необхідними документами для призначення житлової субсидії, допомоги сім’ям з дітьми, щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання та інші (далі — заяви з необхідними документами) приймаються від громадян органами соціального захисту населення до 1 січня 2021 року.

З 1 січня 2021 року заяви з необхідними документами приймаються від громадян органами соціального захисту населення районних держадміністрацій лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг). Водночас, заяви з необхідними документами приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади та посадовими особами центру надання адміністративних послуг.

З 1 березня 2021 року заяви з необхідними документами будуть прийматися виключно уповноваженими посадовими особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади та посадовими особами центру надання адміністративних послуг.



« повернутися до списку новин